VVS døgnvagt forhindrede den totale vandskade under skiferie

Her i sidste måned var jeg på skiferie med et par rigtig gode venner, vi havde lejet alt hjemmefra og havde afsat en hel uge til at boltre os i sneen og komme lidt væk fra de faste rutiner. Vi arbejder alle sammen i vores fælles IT firma, og havde til lejligheden valgt at holde lukket hele ugen, for at kunne koble helt fra. Inden at vi alle sammen forlod “pinden”, havde der været et kort tjek op på diverse ting, såsom aflåste døre, vinduer, alarmer og elektronisk udstyr der ikke havde et behov for at være tændt under ferien. Det skulle dog senere på ugen vise sig, at den lokale VVS døgnvagt var en uvurderlig kontakt.

Bygningen vi holder til i ligger lige i udkanten af København, den er af lidt ældre dato og vi har tidligere været udsat for nedbrud på vandforsyningen og andre VVS relaterede ting, så fokus lå selvfølgelig også ganske kort på at sikre os, at disse ting var forsvarlige at efterlade i en uge. Det lykkedes os at få sikret alt bedst muligt og tog glade imod lufthavnen, uden tanke på at ordet VVS døgnvagt skulle dukke op senere.

Vi tog af sted fredag aften og alt var fryd og gammen, indtil onsdag nat, hvor jeg fik et opkald fra en nabo i firmaejendommen, der ret ophidset fortalte mig, at der løb vand fra vores kontorområde ned i lokalet nedenfor, hvilket var et sted med meget elektronisk udstyr. Der var gået et vandrør og der stod vi så midt i de franske alper uden at kunne gøre en forskel, eller… lige pludselig slog det mig at VVS døgnvagt var som fra himlen sendt, de havde nøgle til at komme ind og de kunne stoppe lækagen indtil vi kom hjem igen. Tak VVS døgnsevice!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Håndværk
Giv Compara lov til at give dig en pris på nyt tag

Compara er et rådgivningsfirma med speciale i tag og facaderenovering, der varetager kundernes interesse. De kan give dig den bedste pris på et nyt tag til dig og din bolig, men derudover kan de også give dig rådgivning. Det er ikke alle, som er ekspert i tage og tag lægning, …

Håndværk
Må jeg på det kraftigste anbefale el eller håndværker døgnvagt

Så var den gal igen, strømmen var gået, det var sent på aftenen og jeg kunne slet ikke få liv i HFI relæet igen. Når man står i sådan en lidt uheldig situation, vel og mærket uden mulighed for at slå noget alternativ strøm til boligen, så går det stærkt …

Bolig
Alle husejere får brug for brug for et nyt tag en dag

Jeg tror, at alle husejere på et tidspunkt vil komme ud for et eller flere problemer med deres tag, hvis det er et af de ældre slags, men det er jo heldigvis begyndt ikke at være så omfattende, som det har været før i tiden.