Vognmandsvirksomhed

PDT er en vognmandsvirksomhed, der virkelig opfylder ethvert krav. Jeg har brugt dem i mange år nu og de har altid været punktlige. Jeg kan ikke andet end at rose dem.

 I en periode, hvor økonomien var rigtig dårlig, blev jeg nødt til at finde et andet billigere og derfor også uerfaren fragtfirma, til at overtage PDT.

 Det nye fragtfirma begik rigtig mange fejl og det var begyndt at gå udover hele forretningen. Jeg fyrede dem straks og tænkte at PDT var værd hver evig eneste øre.

 Jeg er rigtig glad for denne vognmandsvirksomhed og anbefaler gerne PDT til alle der skal hyre et fragtfirma. Jeg står 100 % inde for deres arbejde.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Transport
Hvilket firma tilbyder god og stabil landsdækkende transport?

Min kompagnon og jeg leder efter et godt firma, der tilbyder landsdækkende transport. Vi skal nemlig have sendt nogle varer til den anden ende af landet, og vi vil meget gerne finde et firma, som vi er sikre på, vi kan stole på, da de varer, vi skal have sendt …

Transport
Fordelingen af godstransport i Danmark

I Danmark, som i så mange andre lande, dominere lastbilen som den vigtigste godstransport. Det virker umiddelbart også ret perfekt til et lille land som vores, hvor man relativt hurtigt kan komme rundt til selv de fjerneste kroge.

Transport
Jeg overvejer at blive vognmand

Jeg skal til at finde ud af hvad jeg vil med mit liv, og det jeg lige umiddelbart mest har lyst til er at blive vognmand ligesom min far. Min far synes dog ikke at det er en god ide, så jeg vil ikke helt om jeg skal følge min …