Så skal der stemmes, vinterhuer eller pandebånd

Er der nogen derude, der vil hjælpe mig og min veninde med at afgøre en uenighed, det drejer sig om modetendenser vel at mærke. Kort sagt er vi uenige om vinterens største tendens, er det vinterhuer eller pandebånd.

Jeg mener så absolut, at det er vinterhuer. Man kan simpelthen ikke gå en tur på Strøget uden at i hvert fal 90 af menneskerne på gaden har en vinterhue på. Særligt er fiskerhuer og army huer tydelige i modebilledet, og huer generelt er altså bare det største denne vintersæson.

Min veninde mener så ikke, at det er vinterhuer, hun mener at pandebåndet totalt har føringen denne sæson. Pandebånd blev moderne igen sidste vinter, efter at have været mere eller mindre forbeholdt ældre damer og børn siden 1980’erne.

Jeg kan da godt se, at der er mange pandebånd derude, men der er altså flere vinterhuer. Det er jo både mænd og kvinder, der går med huer, og hue-trenden er altså uundgåelig. Hvad mener I derude, hvad går I selv med? Vi har aftalt, at den der får flest stemmer, skal købe champagnen til nytårsaften. Jeg håber, det bliver mig… Så tag at kigge ud i modebilledet, og se, hvad der er flest af. Og hvad går du selv med? Jeg går selvfølgelig med hue!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …