Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under forestillingen.

Vi stod foran tyrefægtningsarenaen og ventede i spænding. Min kæreste havde lokket mig med til dette fænomen. Det var en meget normal aktivitet i dette land at se en mand blafre med et rødt stykke stof, så tyren ville løbe imod ham. Jeg kiggede ned på mine vintage army skuldertasker og aede dem. De var helt nye.

Vi blev endeligt lukket indenfor i arenaen. Den var godt fyldt, og der var mange mennesker der klappede og hujede. Vi satte os på vores pladser og nød udsigten. Vi var ret højt oppe. Jeg åbnede en af mine vintage army skuldertasker og tog en drikkevare op.

Kampen gik i gang kort tid efter. Det var det vildeste jeg nogensinde havde set. Man skulle godt nok være hurtig som tyrefægter. Det ville gøre ret så ondt at blive reddet ned, eller stanget, af sådan en tyr. Men jeg ville nok overleve, så længe jeg havde mine vintage army skuldertasker.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Mine nye og fine linersokker reddede min hund fra at kaste op igen

Jeg er en af de typer, der godt kan lide at gå lange ture med min hund. Det er et fantastisk væsen, og den er næsten lige så klog som et menneske. Sådan er min hund i hvert fald. Den er bare den bedste. Problemet ved at gå så lange …