Vanter og elefanthuer – Jeg er begyndt at fryse om ører og fingre

Det er jo allerede så småt begyndt at blive minusgrader om natten, og vi er ikke engang gennem Oktober endnu! Jeg forudser derfor en rigtig kold vinter, måske af den slags som tangerer en istid, så det kan nok være at det er klogt at købe vanter og huer, i mit tilfældet elefanthuer til børnene (de skal pakkes godt ind), før end at det er for sent.

Jeg er jo ude og købe vanter hvert år, hovedsageligt til mig selv, for det ender altid med tre venstrevanter når jeg leder efter den på denne tid af året, og det holder jo ikke. Men det er slet ikke så let at finde nogen som både er varme, behagelige og pæne.

Dernæst er spørgsmålet om huer. en almindelig hue kan man nok støve op, men elefanthuer er lidt en anden sag. Jeg ved ikke om det er fordi de ikke er på mode længere, eller om det er noget der stikker dybere. Min mand tror for eksempel at de har noget med maskeringsforbud at gøre.

Jeg har dog endelig løst problemet. Efter lang tids søgen gik jeg på nettet, og vupti; handsker, vanter og elefanthuer til den store guldmedalje.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …