Hvor finder jeg arbejdskraft til uddeling af tryksager?

Er der nogen, der ved, hvor jeg kan finde god og stabil arbejdskraft til at dele nogle tryksager ud for mig? Jeg har tænkt på at hyre nogle 16-18 årige til at dele dem ud for mig. Der er kun arbejde til en halv dags tid, men det bliver ikke noget problem, da jeg er registreret som virksomhed.

Jeg ved, at min nevø gerne vil hjælpe, men jeg skal bruge omkring fem øvrige medhjælpere, da det drejer sig om ret mange tryksager, så vidt jeg lige kan se. Er der nogen, der ved, hvor det er bedst at annoncere henne? Jeg forestiller mig som sagt, at der nok skal være nogle unge mennesker, der gerne vil tjene nogle nemme penge ved at arbejde en enkelt eftermiddag, men hvor leder de efter jobs henne? Jeg har prøvet at forhøre mig hos min førnævnte nevø og han nævnte nogle forskellige steder på nettet for mig, hvor han og hans kammerater kigger efter ledige jobs.

Det kan også være, jeg skal spørge ham, om han ikke kan finde fire-fem kammerater, der har lyst til at hjælpe mig med at dele nogle tryksager ud en eftermiddag og tjene nogle lette penge. Det er jeg sikker på, der nok er.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tryk
1
tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså …

Tøj
Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Tøj
Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den …