Trykkeri reddede vores studietur

Jeg skulle på studietur sidste år og derfor skulle to af os fra klassen, stå for at finde et trykkeri, der kunne lave tryk på sweatshirts, som vi alle skulle have med os og have på, på rejsen.

Jeg valgte ikke at melde mig som den, der skulle stå for at finde et trykkeri og bestille tøjet. Jeg ville ikke have noget imod at gøre det, men det har altid været de samme 2 personer i klassen, der har taget sig af de praktiske ting.

Der er som regel en del leveringstid på tryksager, men af en eller anden årsag meddelte det trykkeri vi havde valgt at bruge, at leveringstiden var forlænget med halvanden uge. Det var en kæmpe katastrofe, da det betød at vi ikke kunne nå at få vores sweatshirts, inden vi tog af sted på studietur.

Jeg følte ikke, at der var andet at gøre end at gribe sagen i egen hånd. Efter en del søgen fandt en et trykkeri, der godt kunne sætte sig ind i vores situation, og valgte derfor at give os lov til at springe kundekøen over, og tage sig af vores ordre først, så vi kunne nå at få vores trøjer inden vi tog af sted.

Hele klassen jublede over, hvad jeg havde formået at gøre for klassen, og bestemte sig for, udover det fælles tryk vi skulle have på vores sweatshirts, at skrive ”Hero” på min trøje. Men i mine øjne er vores trykkeri helten i historien!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …

Mode
Kjoler og online mode er kommet for at blive

Et marked der bare vokser og vokser er helt klart muligheden for at købe modetøj online. Den online mode er helt sikkert kommet for at blive, og det giver dig som bruger af modetøj rigelige muligheder til at købe lækkert tøj via nettet.