tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså bare de mest essentielle informationer som navn, adresse, telefon, e-mail og eventuelt et lille logo. På selve USB nøglen kommer så til at være et CV, yderligere informationer om min virksomhed, referencer og alt sådan noget.

Jeg synes selv at alt dette lyder umådelig smart, men jeg kan ikke finde ud af hvordan man får lavet tryk på USB nøgler. Det burde jo ikke være svært, for der findes jo ikke en USB nøgle uden tryk nu om dage, men jeg er altså lidt på herrens mark. Jeg har søgt og søgt på nettet, men har kun fundet firmaer som kun trykker på deres egne produkter, og ingen af den tilbyder den type visitkort USB nøgler.

Således er jeg også løbet tør for idéer og jeg antager derfor at man må klare det på egen hånd, men hvordan man gør det har jeg heller ingen idé om. Så hvordan laver man egentlig tryk på USB nøgler eller plastik om man vil?

Jeg synes, at tryk på USB nøgler lyder som en vildt fed ide. Jeg ved dog ikke helt hvordan du laver det, men hvad med at kontakte et firma, der i forvejen trykker visitkort osv.?

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tøj
Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Tøj
Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den …

Poser
Mindre forretning søger plasticposer med tryk

Jeg har en lille forretning på Amagerbrogade, som sælger mangt og meget. Det er vel i grunden bare en genbrugsbutik, men jeg sælger sådan set bare de ting videre, som jeg finder rundt omkring og som jeg mener er pæne, brugbare eller på andet på interessante. Det er jo alt …