Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Jeg har tænkt mig at benytte mig af dette tilbud. Jeg administrer et fritidshjem hvor vi har tradition for at dele T-shirts ud med vores logo. Hid til har det dog været noget af en opgave, da vi har været nødsaget til selv at lave stryge tryk, og når man har strøget de første 100 T-shirts, er man ved at blive godt træt af det. Men nu hvor man kan på lavet tryk på T-shirts er livet pludselig blevet meget lettere.

Jeg ved godt at tryk på T-shirts ikke er nogen ny opfindelse, men jeg har aldrig før oplevet at man kan bestille det som privatperson. Måske er det bare mig der har svært ved at følge med tiden, men hvad. bedre sent end aldrig.

Nu er der blot tilbage at bestille, hvilket allerede er blevet gjort, så jeg kan afgøre hvor god kvaliteten er. Jeg er dog ikke særlig bekymret. Ganske vidst er det meget billigt, men det ser meget professionelt ud.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …