Vores helt eget tryk på muleposer

Mine døtre og jeg har fået lavet tryk på muleposer. Det er en idé jeg kom med, fordi mine døtre skulle have noget at smide deres idrætstøj i, når de skulle have idræt i skolen. Førhen smed de det nemlig bare ned i en plasticpose og det synes jeg ikke var særlig pænt.

Hver mandag stod de og manglede poser, fordi de skulle have idræt i skolen. Jeg foreslog at vi kunne købe nogle tasker til dem, som de kunne have deres tøj i, men de syntes at det virkede meget barnligt. Så fandt jeg ud af at en mulepose er en mellemting af en taske og en pose og det kunne være et fint alternativ tænkte jeg. Det gav mine døtre mig ret i. Så fandt jeg en hjemmeside, der laver tryk på muleposer, og foreslog at vi alle tre kunne bestille en til to muleposer hver med selvvalgt tryk. Den idé var de begge helt vilde med.

Nu har vi alle kommet med vores egen ide om, hvordan vores tryk på muleposer skal være, og jeg må sige at mine døtre tydeligvis er mere kreative end jeg er. Nu skal jeg bare lave ordren hos trykkeriet og så er det slut med at bruge plastikposer som idrætstaske.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tryk
1
tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså …

Tøj
Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Tøj
Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den …