Fede tryk på jakker i København

Jeg har tit kigget misundeligt på flotte tryk på jakker når jeg har bevæget mig rundt i downtown Købehavn. Opfindsomheden er nemlig stor, og man kan ærgre sig gul og grøn over, at man ikke selv tænkte på lige netop det tryk.

Derfor har jeg sat mig det mål, at jeg før januar skal have en god ide til tryk på jakker, så det pludselig er mig folk vender sig om på gaden efter, og giver misundelige blikke. Det er helt sikkert en følelse, at jeg rigtig godt kan lide.

Jeg tror jeg vil surfe lidt rundt på internettet, og se om der ikke skulle være noget der kan inspirere mig. Nok er folk opfindsomme i Danmark, men det er intet imod hvad der sker i for eksempel America. Både syg og nord.

Nu er jeg dog ikke helt sikker på hvad tryk på jakker hedder på engelsk, men mon ikke at jeg kan finde det alligevel. Google translate kan nok hjælpe mig i hvert fald i den rigtige retning, selvom den ikke altid er helt god.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tryk
1
tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså …

Tøj
Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Tøj
Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den …