Tryk på kuglepenne som reklame

Jeg er ansat i et helt nyt firma, og min chef bad mig, som en form for promovering, at finde et firma, der tilbyder tryk til en rimelig pris.

Eftersom vi er et meget ungt firma, skulle vi ud til vores potentielle kunder på en relativ billig måde. Min chef fik derfor den idé, at vi skulle finde et godt trykkeri, der tilbyder tryk på kuglepenne. Vi skulle altså bruge en masse kuglepenne, som alle vi ansatte skulle dele ud, lige så snart vi fik mulighed for det.

Jeg ledte i et kort stykke tid efter et firma, der tilbød billig reklametryk, og fandt et rigtig godt tilbud på tryk på kuglepenne. Vi fik sat vores firmas logo og telefonnummer på kuglepennene.

I samme omgang investerede vi også i keyhangers, og jeg kan kun sige, at vores kundeandel er steget markant, siden vi begyndte at dele kuglepenne og keyhangers ud til højre og venstre. Det har i det hele taget vist sig, at være en rigtig god form for promovering, også fordi det viser sig, at folk giver kuglepennene videre, og vi derfor bliver set af endnu flere, end vi egentlig har uddelt dem til.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tryk
1
tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså …

Tøj
Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Tøj
Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den …