Jeg har lige bestilt et læs træpiller online, og det var billigt

Jeg har lige bestilt et læs træpiller online, og det er da super smart. For et par dage siden opdagede jeg for første gang, at der overhovedet er noget, der hedder træpiller, og det kom sig af, at min veninde og hendes mand lige har købt et læs til dem selv.

Jeg var nemlig til middag hos min veninde forleden dag i anledning af hendes fødselsdag, og der kom vi til at snakke om træpiller. De fortalte, at de lige havde købt deres træpiller online for første gang, da de ellers plejede at købe dem fysisk i en butik.

Jeg blev lidt nysgerrig, da de begyndte at sidde og snakke om, hvor mange penge de havde sparet ved at købe træpillerne online i stedet for i en butik, og da de så fortalte, at de i forvejen sparede en del penge på varmen, fordi de fyrede med træpiller, var jeg helt solgt.

Derudover fortalte de også, at træpiller er et meget miljøbevidst valg, og da jeg går rigtig meget op i miljøet, er det jo en optimal løsning for mig. Jeg synes, at det er rigtig vigtigt at tænke på miljøet, og derfor gik jeg direkte hjem og bestilte mine træpiller online.

Et andet aspekt som jeg også synes er rigtig vigtigt er, at man som sagt sparer en masse penge ved at fyre med træpiller, og det er jeg naturligvis meget interesseret i. De sidste par år har jeg nemlig fået en kæmpe regning for vintersæsonen, og det kunne da være lækkert, hvis man kunne spare ved at købe træpiller online.

Desuden er jeg i den heldige situation, at jeg faktisk allerede er i besiddelse af et pillefyr, så det eneste jeg faktisk skal købe er træpiller online, og så er jeg klar. Det har jeg gjort, så nu venter jeg bare på, at de bliver leveret.

Jeg har også lige købt mine træpiller online og går nu og venter spændt på, at de bliver leveret. Det er godt nok fantastisk, at man efterhånden kan købe alle sine varer online, for så slipper man da for en masse besvær.

Jamen det kunne da være, at man også skulle købe sig et læs træpiller online. Det lyder i hvert fald som en rigtig god ide, især her i denne forfærdelige kulde!

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Energi & Miljø
Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen …

Energi & Miljø
Lauren tilbyder kontorrengøring i København

Der findes mange kontorfællesskaber rundt omkring i København – større som mindre. I disse år er det særligt populært at være med i et kontorfællesskab, for eksempel hvis man er en mindre opstartsvirksomhed eller skal påbegynde sit speciale. Her kan du komme og mødes med andre specialestuderende og indgå sparring …

Energi & Miljø
Papirspild

Der må være nogen der kan regne ud hvor meget papir der er blevet brugt til valget, og hvad det står i af omkostninger. Hvorfor stemmer vi ikke ed nem-id, miljøspild i følge mig.