Min datter fik tøj fra Soft Gallery til sin fødselsdag

Jeg har lige holdt fødselsdag for min datter, som fyldte fem år. Min mor havde været ude at købe en masse tøj til hende, som hun i den grad manglede. Personligt er jeg helt vild med det børnetøj, hun har fået, som er fra et firma, der hedder Soft Gallery. De har det flotteste design og de sødeste print, synes jeg.

Sidst vi var ude for at besøge min mor snakkede hun godt nok om dette mærke inden for børnetøj, men jeg lagde ikke så meget i det, så jeg gik ikke hjem og søgte på det, da jeg faktisk ikke troede, min mor havde samme smag som jeg har sådan noget som børnetøj, men jeg må bare lære at høre noget mere efter hvad min mor fortæller mig.

Min datter er også rigtig glad for sit nye tøj fra Soft Gallery, og der er især en bluse, som jeg bare ikke kan få af hende, fordi hun er så glad for den.

Det eneste, der bekymrer mig lidt med dette tøj er, at børn jo vokser så hurtigt. Men jeg er sikker på, vi også kan finde en masse sødt tøj fra Soft Gallery om et par centimeter.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Børne- og babytøj
Gul regnjakke

Folk siger at ingenting er umuligt, men jeg laver ingenting hver dag

Børne- og babytøj
Giv dine børn en god start – køb økologisk babytøj!

Jeg kan huske, at jeg for et par måneder siden så et program om de unødvendige tilsætningsstoffer, der er i mad, tøj, legetøj og diverse andre produkter og som i visse tilfælde kan være kræftfremkaldende eller skade barnets udvikling og skabe alt for tidlig eller sen pubertet. Det gjorde mig …