Et tandimplantat har givet mig en masse selvtillid

Jeg har lige fået et tandimplantat, og selvom det da gjorde lidt ondt har det været det hele værd. Endelig er min mund flot at kigge på igen, og jeg skal helt sikkert ud og score i weekenden.

Jeg kan nemlig mærke at den tandimplantat har givet mig en masse selvtillid. Noget jeg har manglet siden at mine tænder begyndte at blive grimmere og grimmere. Man føler sig bare ikke særlig sexet med en grim mund, og så tænker man jo hurtigt, at det gør andre nok også, og så kommer man ikke ud af døren den weekend.

Det er på det nærmeste år og dage siden, at jeg sidst, sådan rigtig, har været ude for at score, så jeg håber at jeg stadigvæk kan finde ud af det. Men jeg tror slet ikke, at jeg er til at stoppe. Den tandimplantat har virkelig gjort mig klar. Jeg kan næsten ikke vente til at det bliver fredag!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tandlæge
Hvis du oplever tandpine – så læs med her

Selvom man i Danmark er blevet meget bedre til at passe på sine tænder, så er der stadig mange personer, som oplever tandpine. Man lever generelt sundere, og tandlægerne er meget opmærksomme på, at man skal passe på sine tænder fra barnsben af og op igennem ens ungdomsår. Det er …

Tandlæge
Dygtig tandlæge med tandklinik i Hellerup

Har man problemer med tænderne, er det en god ide at se sig om efter en tandlæge. Bor man i Storkøbenhavn, kan det være, at man skal se sig om efter en tandklinik i Hellerup. En tandklinik i Hellerup som eksempelvis Tandklinikken.biz På denne tandklinik i Hellerup er personalet eksperter …

Tandlæge
2
En kronebehandling og nye implantater er hvad morgendagen byder på

Her i weekenden knækkede jeg desværre en krone, så her i morgen skal jeg til tandlægen og have lavet en kronebehandling, og samtidig skal jeg også have nogle nye implantater.