Hvilket firma tilbyder god og stabil landsdækkende transport?

Min kompagnon og jeg leder efter et godt firma, der tilbyder landsdækkende transport. Vi skal nemlig have sendt nogle varer til den anden ende af landet, og vi vil meget gerne finde et firma, som vi er sikre på, vi kan stole på, da de varer, vi skal have sendt af sted er meget skrøbelige, og det er ikke desto mindre utroligt vigtigt, at vi kan få en garanti for at varerne når frem til tiden, og at denne garanti selvfølgelig bliver overholdt.

Vi har faktisk i mange tilfælde haft problemer med at få andre til at love, at varerne kunne leveres til tiden, når det drejede sig om landsdækkende transport, hvilket vi aldrig helt har kunnet forstå, da Danmark trods alt er et ret lille land, og det jo ikke tager mere end en dag at komme fra den ene ende af landet til den anden, så vidt jeg lige ved.

Vi håber derfor, vi kan få anbefalet et firma, der kører med landsdækkende transport, og som har en fornuftig leveringsgaranti og som har et godt ry blandt deres kunder, for det er meget snart, at vi skal have sendt vores varer af sted.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Transport
Fordelingen af godstransport i Danmark

I Danmark, som i så mange andre lande, dominere lastbilen som den vigtigste godstransport. Det virker umiddelbart også ret perfekt til et lille land som vores, hvor man relativt hurtigt kan komme rundt til selv de fjerneste kroge.

Transport
Jeg overvejer at blive vognmand

Jeg skal til at finde ud af hvad jeg vil med mit liv, og det jeg lige umiddelbart mest har lyst til er at blive vognmand ligesom min far. Min far synes dog ikke at det er en god ide, så jeg vil ikke helt om jeg skal følge min …

Transport
Vognmandsvirksomhed

PDT er en vognmandsvirksomhed, der virkelig opfylder ethvert krav. Jeg har brugt dem i mange år nu og de har altid været punktlige. Jeg kan ikke andet end at rose dem.