Solvarmeanlæg i nye tage i hele Danmark

I vor tid hører man næsten ikke om andet end klimaforandringer og menneskets pligt til at forhindre dette. CO2 udslippet i verden er slet ikke i balance med det forbrug der er, og det skaber alvorlige problemer for ozonlaget.

Jeg forstår ikke, hvordan det kan være så svært at få folk til at omdanne vaner eller bruge teknologi, der er udviklet til at skåne miljøet. Et eksempel er solvarmeanlæg. Hvorfor begynder man ikke at lade solvarmeanlæg indgå i nybyggeri? Hvorfor er det ikke et krav at man ved udskiftning af gammelt tag skal have et solvarmeanlæg i det nye tag? Jeg håber at dette kommer til at ske i den nærmeste fremtid!

Jeg kan personligt fortælle at jeg lige har fået lagt et nyt tag på mit hus. Jeg valgte at købe et solvarmeanlæg til det nye tag, da jeg ikke bare kunne ignorere tanken om at jeg ved at ekstra nogle ekstra penge ud af lommen, kunne skåne miljøet.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Energi & Miljø
Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen …

Energi & Miljø
Lauren tilbyder kontorrengøring i København

Der findes mange kontorfællesskaber rundt omkring i København – større som mindre. I disse år er det særligt populært at være med i et kontorfællesskab, for eksempel hvis man er en mindre opstartsvirksomhed eller skal påbegynde sit speciale. Her kan du komme og mødes med andre specialestuderende og indgå sparring …

Energi & Miljø
Papirspild

Der må være nogen der kan regne ud hvor meget papir der er blevet brugt til valget, og hvad det står i af omkostninger. Hvorfor stemmer vi ikke ed nem-id, miljøspild i følge mig.