Indkøb af tryk på softshell jakker

Jeg står for indkøbet af merchandisen på mit arbejde, og jeg skal derfor til at købe et læs med tryk på softshell jakker samt en række andre ting som kuglepenne og hvad de nu har der lige frister mig i et svagt øjeblik.

Det er blevet til tryk på softshell jakker på grund af at det er et godt stof at arbejde i udendørs, og det vil derfor være perfekt til efteråret, og forhåbenlig til et stykke op af vinteren.

Jo ældre jeg bliver, jo mere opmærksom bliver jeg på, at have det rette tøj på til den rette situation. Det er helt utrolig så meget nemmere ens liv bliver når man altid søger for at være i det mest optimale tøj.

De tryk på softshell jakker jeg har tænkt mig at købe er desuden også vandtætte, og det er selvfølgelig en yderst velkommen kvalitet. Det er næsten ikke noget være end at være kold og klam og samtidig skal opretholde et højt arbejdstempo.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …