Jeg elsker at det er blevet normalt med smykker til mænd

Jeg har altid været lidt pyntesyg, og det er selvom jeg er en mand. Det er heldigvis blevet mere og mere normalt med smykker til mænd, og jeg synes virkelig at det kan give et ekstra pift til ens udseende. Det er rigtig dejligt at det er blevet trendy at være metroseksuel.

Og nu er smykker til mænd jo ikke nødvendigvis noget fimset noget. Man kan få rigeligt med maskuline smykker. Jeg har for eksempel et relativ stort trækors halskæde i det flotteste træ.

Jeg føler mig helt nøgen hvis jeg en dag ikke har det på, og det giver mig en dejlig tryghed at bære den, selvom jeg slet ikke er troende. Det virker også som om at folk behandler mig pænere hvis jeg bærer halskæden. Der er åbenbart god tiltro til de kristne i Danmark.

Så hvis du er en mand, og overvejer at købe smykker til mænd, så synes jeg egentlig bare at du skal hoppe ud i det. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smykker
1
Nye ankelkæder og tåringe til mig – nu føler jeg mig feminin igen

Normalt er jeg ikke særlig feminin, og jeg går derfor sjældent med smykker, men forleden dag gav min kæreste mig nogle smukke smykker i fødselsdagsgave, heriblandt nogle ankelkæder og tåringe, som jeg er helt vild med.

Smykker
Man kan købe fede og billige smykker online, så det ønsker jeg mig!

Jeg har snart fødselsdag, og jeg har besluttet mig for at denne her fødselsdag, der ønsker jeg mig kun smykker. Jeg har nemlig så meget tøj, at jeg ikke har plads til mere, og jeg mangler ikke rigtig noget andet. Og jeg er for ikke så længe siden blevet begejstre …