Smertefri tandbehandling – Hvem kender en god tandlæge i København?

Jeg er flyttet hjemmefra, og skal i den forbindelse finde en tandlæge i Købehavn. Der er dog et helt overflødighedshorn af tandlæger i vores hovedstad, og det er jo ikke lige til at vælge, da man ikke har et grundlag for at vælge. Jeg vil jo allerhelst have en der laver forholdsvis smertefri tandbehandling.

Derfor gik jeg online for at læse lidt anmeldelser og tjekker hjemmesider ud. Hvis de har godt styr på deres hjemmeside, så er der nemlig god chance for, at de også har styr på alt andet. Jeg fandt hurtigt en tandlæge i København, der faldt i min smag, og jeg fik hurtigt og nemt bestilt en tid online. Livet er alt for kort til at bestille tid telefonisk!

Den tandlæge i København har en hel underside til smertefri tandbehandling, så her har jeg nok skudt papegøjen! Det vil i hvert fald vise sig på næste torsdag hvor jeg skal til min nye tandlæge for første gang! Heldigvis vil jeg bare til en tjek, og da min mund føles helt normal så er der forhåbentlig ikke det helt store galt, men man ved jo aldrig, og det er den uvished jeg gerne vil være fri for. Det kan nemlig drive mig til vandvid.

 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed
Ligelig fordeling af leddegigt hos mænd og kvinder

6 % af danske mænd og kvinder lider af leddegigt, konkluderer en undersøgelse fra 2013, som er udgivet af danskernessundhed.dk. Fordelingen af leddegigt blandt mænd og kvinder i alderen 16 – 75+ er jævnt fordelt over alle aldersgrupper, men når man undersøger tallene nærmere, er det mindre sandsynligt, at man …

Energi & Miljø
Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …