Skræddersyet jakkesæt – fik et jakkesæt syet specielt til bryllup

Normalt skulle man tro, at det er bruden, der går mest op i sit tøj på den store dag, men til mit bryllup var vi vist lige gode om det. Det var en stor dag for os begge, og vi havde brugt måneder på at planlægge, hvorfor vi begge gerne ville tage os bedst muligt ud. Min kone havde fået syet en brudekjole, så jeg besluttede, at jeg ville have et skræddersyet jakkesæt.

Normalt ville jeg aldrig få lavet et skræddersyet jakkesæt, men man bliver kun gift en gang – forhåbentlig! Først ledte jeg efter et almindeligt jakkesæt, men kunne ikke finde et som passede perfekt og samtidig matchede stilen i min kones kjoler, så min bror tog mig med hen til hans skrædder. Han har jakkesæt på hver dag på arbejdet, så han får lavet et par skræddersyede jakkesæt hvert år, og kender derfor en god skrædder.

Egentlig var vi lidt i tidsbekneb, men skrædderen var heldigvis meget forstående og lovede, at sættet noget skulle blive færdigt. Da jeg fortalte min kone, at jeg fik lavet et skræddersyet jakkesæt blev hun meget overrasket, da hun ikke troede, at det betød så meget for mig. Selvom jeg ikke har brugt det siden, så er jeg stadig meget glad for, at jeg fik det lavet.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …