Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Mode

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din helt egen stjerne, når du er på vej til festen, jobinterviewet eller bare promenerer ned ad gaden.

ANNE SPANG er en af Danmarks førende designere inden for skræddersyede jakkesæt. Hun har i flere år hjulpet utallige danskere med at blive velklædte til alle tænkelige situationer. Fra sin arbejdsplads i Holte sørger hun for, at alle nemt og hurtigt kan få et skræddersyet jakkesæt – lige efter deres ønsker. Hvad enten du ønsker amerikansk, engelsk eller italiensk snit for dit skræddersyede jakkesæt kan ANNE SPANG hjælpe dig.

 

Skræddersyet jakkesæt til alle begivenheder

Et skræddersyet jakkesæt er er et must for alle mænd. Det udstråler stil og klasse at trappe op i et skræddersyet jakkesæt, når du er inviteret til fest eller skal hive jobbet hjem, når du er til samtale. Et skræddersyet jakkesæt sender et signal til omverden om, at du har styr på tingene, og at du har succes. Du kan vælge mellem mange forskellige typer stof, hvilke lommer samt pasform, du helst vil have, når du bestiller hos ANNE SPANG.

 

Et skræddersyet jakkesæt er det 21. århundredes overgangsritual

Konfirmationen og Bar Mitzvah’en er klassiske overgangsritualer i henholdsvis kristendommen og jødedommen, men et skræddersyet jakkesæt er en fast bestanddel af at blive mand i det 21. århundrede. Det er et ritual for hankønnet, der går fra at være drengerøve til rigtige mandfolk. Mange mænd kan huske dagen eller begivenheden, hvor de fik deres første jakkesæt, og det er med til at forme dem som mennesker.

Hos ANNE SPANG kan du få et skræddersyet jakkesæt enten ved at sende dine mål eller møde op personligt på kontoret efter aftale. Her kan du få taget dine mål af en professionel, så du er helt sikker på, at dit skræddersyede jakkesæt passer perfekt til dig.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …

Mode
Kjoler og online mode er kommet for at blive

Et marked der bare vokser og vokser er helt klart muligheden for at købe modetøj online. Den online mode er helt sikkert kommet for at blive, og det giver dig som bruger af modetøj rigelige muligheder til at købe lækkert tøj via nettet.