Jeg kunne få en bedre formuepleje ved at skifte bank

Jeg gik i rigtig lang tid og overvejede, om der ville være nogle fordele eller ulemper ved at skifte bank. Jeg havde gået og været utilfreds med den rådgivning, jeg fik i mit pengeinstitut, så jeg var derfor begyndt at se mig omkring efter et andet sted, jeg kunne få bedre formuepleje hos.

Fra en bekendt, havde jeg hørt om en bank, der var god til at få ens penge til at vokse, og med de relativt mange bankkrak, der lige havde været her i landet, besluttede jeg mig for, at jeg ville tjekke det ud. Det skete dog heldigvis ikke, at de krakkede, men jeg valgte dog at være på den sikre side, da jeg havde hørt rygter om, at de havde dårlig økonomi.

Som de fleste andre, vil jeg jo gerne have min formue til at vokse, og jeg har flere gange sat penge i aktier, men da jeg ikke ved nok om det, er jeg nødt til at have en ekspert med på råd, som kan give mig den mest optimale formuepleje, og det fandt jeg ud af, jeg kunne få ved at skifte bank.

I dag får jeg langt bedre rådgivning til min formuepleje ved min nye bank, og formår at investere mine penge bedre i dag, end jeg gjorde tidligere. Så jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte at skifte bank for et stykke tid siden.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opsparing
Får du den rette investeringsrådgivning?

En god og kompetent investeringsrådgivning er alfa og omega for din opsparing. Det modsatte kan få fatale følger for dig og din økonomi, hvis du eksempelvis er blevet anbefalet at investere i noget, der viser sig at være direkte spildte investeringer, og der er desværre ikke meget, du kan gøre …

Opsparing
Skattereform har ændret billedet for opsparing

Pensionsopsparing har længe været den bedste måde at have en opsparing på. Det ændrede sig dog sidste år da en ny skattereform blev vedtaget. Den har gjort det hele langt mere uoverskueligt selvom meningen med den var det stik modsatte.