Mine forældre har lige fået sildebensparket i stuen

Mine forældre har lige fået sildebensparket i deres stue, og det har virkelig løftet hele rummet. Før havde de gulvtæppe, og udover at det samlede støv og hundehår så man skulle tro det var løgn, så var det også ved at være godt slidt.

Derfor var det på høje tid at de fik gjort noget ved det, og jeg er glad for at de valgte sildebensparket. Det er nemlig mit ynglings gulv i lidt større rum. Det kan nemlig nemt se helt forkert ud i et lille rum og få det til at virke rodet og endnu mindre.

Deres hund ser dog ikke ud til at være helt tilfreds, da den holdt meget af at ligge på gulvtæppet mens mine forældre så fjernsyn. Der er nemlig for varmt for den at ligge i sofaen. Men mon ikke den snart bliver vant til det nye gulv?

Mine forældre havde længe snakket om at få gjort noget ved deres gulv, men det var åbenbart først da jeg flyttede hjemmefra ,at de fik penge nok til lige det sildebensparket de ønskede. Ja, sikke dog børn koster penge.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.