Shoe the Bear med Boxfresh sko – Mærke sko til bjørne?

Nej jeg laver naturligvis bare sjov, men det er da interessant at der findes et mærke kaldet Shoe the Bear. Jeg kan godt vide hvor de har fået det navn fra. Men for at komme til sagen, så er det altså et af mine yndlingsmærker, kun overgået af boxfresh sko, og det er jeg ikke engang helt sikker på.

For både Shoe the Bear og boxfresh sko er fantastiske mærker. dels i design og udformning, men så absolut også når man taler komfort, og det er jo i virkeligheden nok det vigtigste.

Jeg har gået med Shoe the Bear og Boxfresh sko i mange år efter hånden. Jeg har vel i grunden skiftet hver gang jeg skulle have nye sko, og med hånden på hjertet tror jeg faktisk ikke at jeg kan vælge mellem de. Men jeg kan garantere for at sandsynligheden for at jeg nogensinde kommer til at gå med noget andet, er ganske lille.

Så hvis du står og overvejer nye sko, så er det måske også værd at overveje Shoe the Bear eller Boxfresh sko. De skal i hvert fald have min anbefaling, det er helt sikkert. Jeg skal naturligvis ikke diktere hvad folk skal gå med, men alligevel… Prøv det!

Jeg er helt enig, det er da et helt hen i vejret navn, men ikke desto mindre er det jo nogle rigtig gode sko, så hvad gør det.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …