Sådan hjalp vores advokat os med vores boligkøb

Hej alle så et det tid til et lille blogindlæg igen i dag vil jeg skrive om min gode oplevelse med en advokat som hjalp os igennem et boligkøb. Dette gjorde vi fordi at vi skulle købe et rigtigt dyrt hus som lå i København, nærmere betegnet Frederiksberg. Og da mange af vores venner og bekendte tit oplevet at der ikke blevet taget hånd imod dem fra ejendomsmægleren der solgte dem huset, betalte de tit mere end hvad huset reelt var værd. Derfor mente min kone og jeg at det ville være en fornuftig ide at hyre en advokat til at varetage vores interesser i forbindelse med vores boligkøb.

Kompetent rådgivning
Vores dejlige advokat hjalp os med alt fra købsaftalen, salgsopstillingen, ejendomsdatarapporten, og tilstandsrapporten. Hun var god til at forklare alle fagudtrykkene og hvad indholdene i de forskellige rapporter betød for os. Det som gjorde at vi blev utrolig glad for vores advokat i København var at fik vi sparet 200.000 kr. da vores advokat fandt mange ting som ejendomsmægleren ikke havde taget højde da han afgav sit tilbud bl.a. udgifter såsom at vores hus skulle have ny isolering, da det oprindelige skulle udskiftes fordi det var for gammelt. Derfor fik vores advokat forhandlet sig frem til en rigtigt favorabel pris, og som vi ikke kunne have fået uden hende.

Hvis du gerne vil have nogle gode råd til hvordan du som køber kan forhandle prisen ned på en bolig. Så klik her.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Advokat
Har travlt med at forstå ansættelsesret

Nu er det efterhånden ved at være lidt tid siden, jeg skrev sidste indlæg, men jeg har haft et lidt stramt program her på det seneste, og det skyldes blandt andet, at jeg har brugt en masse tid på at sætte mig ind i ansættelsesret, da jeg er i gang …

Advokat
Har du ofte brug for advokathjælp, så kontakt et advokatfirma

Er du typen, der har gang i en masse projekter, og som ofte har brug for en advokat af den ene eller anden slags, så kan det være en rigtig god ide at være i kontakt med et advokatfirma.

Advokat
Brug for advokathjælp? Min advokat kan anbefales

Nu kan jeg se, at det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst var aktiv her på bloggen, men nu er jeg ved at være tilbage. Jeg har haft ferie, og der har været gang i en masse ting med min advokat, så der har været rigeligt …