Min kæreste bad mig købe Pukka te med hjem

I fredags skrev min kæreste en sms til mig og bad mig købe Pukka te med hjem. Jeg anede ikke, hvad det var, hun snakkede om, da jeg aldrig havde hørt om dette mærke før. Da jeg ikke kunne finde det i vores supermarked, spurgte jeg efter det. En af de andre kunder hørte mig og sagde, jeg skulle gå ned i en helseforretning i stedet.

Det gjorde jeg så, og der havde de masser af Pukka te på en hylde. Min kæreste havde ikke skrevet hvilken te, hun kunne tænke sig, så jeg købte tre forskellige slags, da vi godt kan lide at drikke en kop te eller to om aftenen, inden vi går i seng.

Min kæreste blev rigtig glad for det Pukka te, jeg havde købt til hende. Det viste sig, at hun havde hørt om det fra en veninde på sit arbejde, som havde anbefalet specielt en af typerne meget varmt, og det skulle vi selvfølgelig også prøve herhjemme. Jeg var glad for, jeg fandt ud af, hvor jeg skulle købe teen henne, og så var det jo også en rigtig god ting, at teen faktisk smagte og smager rigtig godt.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed
Ligelig fordeling af leddegigt hos mænd og kvinder

6 % af danske mænd og kvinder lider af leddegigt, konkluderer en undersøgelse fra 2013, som er udgivet af danskernessundhed.dk. Fordelingen af leddegigt blandt mænd og kvinder i alderen 16 – 75+ er jævnt fordelt over alle aldersgrupper, men når man undersøger tallene nærmere, er det mindre sandsynligt, at man …

Energi & Miljø
Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen …

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …