Plastikkirurgi: Brystforstørrelse eller næsekorrektion?

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad jeres holdning til plastikkirurgi er? Jeg har selv længe gået og overvejet at benytte mig af plastikkirurgi, men jeg kunne godt lige tænke mig at høre, hvad andre tænker om folk, der får lavet noget ved deres udseende.

Når det kommer til plastikkirurgi, er der to ting, jeg godt kunne tænke mig at få lavet, nemlig større bryster, og så kunne jeg godt tænke mig at få rettet min næse.

Mine bryster er desværre ret små, hvilket gør det svært for mig at fylde mine bluser ud, og jeg synes ikke, at jeg ser specielt feminin ud, og det er blandt andet derfor, jeg godt kunne tænke mig at benytte mig af plastikkirurgi. Min næse har det, som jeg selv kalder for et skihop, altså hvor spidsen peger opad så at sige. Det har jeg altid været meget ked af, og det har været noget, jeg længe har ønsket mig at få rettet. Hvis I havde samme problemer som mig, kunne I så finde på at benytte jer af plastikkirurgi for at få det rettet, ville I være utilfredse med de sider af jer selv resten af livet, eller ville I lære at leve med det?

Selvom jeg har en klar ide om, hvad jeg skal have lavet, så kunne jeg godt tænke mig at høre fra nogle af jer, der allerede har fået lavet noget ved hjælp af plastikkirurgi. Jeg er lidt nervøs, så derfor vil jeg meget gerne høre jeres historier.

Jeg har besluttet mig for, at hvis jeg nogensinde skal benytte mig af plastikkirurgi, så skal det være hos Nygart Privathospital, da jeg har hørt, at de har nogle rigtig dygtige kirurger!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Plastikkirurgi
Brystforstørrelse vha. brystkirurgi: Din holdning?

I dag skal det handle om noget, som jeg ikke normalt snakker om her på bloggen, nemlig skønhed. Jeg vil gerne snakke lidt om brystkirurgi, for det lader til, at der er rigtig mange piger, der vælger at få sig en brystforstørrelse, og det synes jeg, at vi skal snakke …

Hudpleje
Gavekort – botox, penisforstørrelse eller hageforstørrelse?

Jeg har fået et gavekort af en lidt speciel størrelse, nemlig et gavekort til en plastikkirurg, men jeg har dog svært ved at vælge, om jeg skal have botox for pengene, eller om jeg skal lægge lidt til og få en hageforstørrelse. Jeg har længe gået og tænkte på, at …

Plastikkirurgi
Nogle gode og vigtige råd om plastikoperationer

Plastikoperationer er i løbet af de seneste ti år blevet mere og mere normalt at få foretaget. Nu er det ikke længere kun de store filmstjerner, der får foretaget disse operationer, men også såkaldt almindelige mennesker har fået øjnene op for disse skønhedsoperationer, der i mange tilfælde kan forbedre livskvaliteten …