Mindre forretning søger plasticposer med tryk

Jeg har en lille forretning på Amagerbrogade, som sælger mangt og meget. Det er vel i grunden bare en genbrugsbutik, men jeg sælger sådan set bare de ting videre, som jeg finder rundt omkring og som jeg mener er pæne, brugbare eller på andet på interessante. Det er jo alt sammen meget godt, og forretningen går da også udmærket, men det irriterer mig til stadighed, at jeg ikke kan præstere bedre en gamle slidte plasticposer fra diverse supermarkeder, når folk har brug for plasticposer. Derfor leder jeg efter plasticposer med tryk.

Det er jo en opgave i to dele. Først af alt er jeg nød til at finde en producent af plasticposer med tryk, men jeg skal jo også have nogen til at lave et pænt og relevant tryk til mine nye plasticposer. Jeg er ganske vidst god til at bedømme kunst, men jeg er altså ikke kunstner.

Derfor skriver jeg nu her, i håb om at der er en eller flere som kunne have lyst til at få deres værk på plasticposer. Jeg er naturligvis meget kritisk, da det jo skal reklamere for min lille butik, men som udgangspunk har du frie hænder. Jeg kan ikke rigtig betale noget, men kom ind i min butik, og så finder vi ud af noget.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tryk
1
tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså …

Tøj
Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Tøj
Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den …