Performance optimization der giver dig langt bedre management

Med en solid performance optimization er det muligt at lokalisere flaskehals problemer i virksomhedens IT software, vel og mærket før de opstår og inden systemet måske bliver ustabilt. Som en moderne virksomhed er det vitalt at have et IT system der er pålideligt og som leverer den hurtigst mulige omsætningshastighed for den daglige datakommunikation i virksomheden, igennem en velforberedt performance management.

Performance optimization er i kombination med performance management det ultimative redskab for at sikre denne stabilitet igennem hele organisationen og er derfor noget man som ejer, bør implementere i sit back end system. Ved brug af disse stress test optimeringer, kan der findes frem til præcis de steder, hvor at systemet bliver mest presset, under meget trafik.

Der findes en del eksterne services, der leverer løsninger til performance optimization og management systemer, der samtidig har den nødvendige kapacitet til at presse udvalgte områder og derfra kunne optimere det valgte sted. Det er i det hele taget en god ting at have performance management og optimering af sin IT infrastruktur, da det kan koste dyrt, at have et IT system ude af drift i et par timer.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Internet
Hvor finder jeg mobil bredbånd til mine togture?

Da jeg rejser meget med tog i løbet af en måned, og jeg ikke altid er helt tilfreds med det trådløse net, der er i toget på rejsen, har jeg i et stykke tid gået og overvejet, om jeg skulle investere i mobil bredbånd i stedet for. Jeg ved godt, …

Brændsel
Biobrændsel – Jeg køber altid mine træpiller online og det er altså et hit

Jeg bekymrer mig meget om vores miljø, og køber derfor altid biobrændsel som træpiller online. Det helt skøre er, at det rent faktisk er billigere end normalt brændsel – især i det lange løb, så hvorfor det ikke på det nærmeste er lovpligtigt går over min forstand.

Business og ledelse
Service level management og performance analysis

Jeg var til en lille familieting forleden dag, hvor vi fik noget god mad, lidt at drikke og alt sådan noget. Det var jo sådan set meget hyggeligt, men det hører med til historien at stort set alle tilstedeværende er ingeniører, programmører eller lignende, og det gik jo ikke længe …