Prøver at købe nye pelshuer til min veninde, mon hun fanger den…?

Jeg vil høre, om der er nogle mode interesserede tøser derude, der har en mening om vinterens store trend, pelshuer. Eller om min venindes gamle huer!

Jeg har en veninde, som faktisk har samlet på pelshuer i mange år, lige siden jeg kan huske i gymnasiet i hvert fald. Det startede med, at hun fandt to huer på sin mormors loft, som hun fik lov til at få. Det var sådan nogle gamle, lidt støvede nogle i ægte pels, som ærlig talt lugtede lige lovlig meget af loft.

Siden har hun så anskaffet flere og flere pelshuer, igen vintage huer, som hun har købt nogle på rejser til Helsinki og Skt. Petersborg, igen ægte huer, altså i ægte pels.

Men jeg synes latså, de er lidt klamme. Og det er slet ikke fordi, jeg har noget som helst imod ægte pels, tværtimod, det er bare, når de er gamle og brugte af nogle andre, så er det lidt klammo, synes jeg. Jeg ved jo hun er besat af pelshuer, så jeg kunne næsten ikke nænne at sige det til hende, men nu er det så at jeg har fundet nogle superfede huer på nettet, som er helt nye og i fake fur, men i vildt god kvalitet. Jeg tror, jeg køber en til hende i fødselsdagsgave og håber, hun bliver omvendt. Eller er det er dum idé, måske lugter hun lunten…

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …