Paul Smith sko og Adidas sko – Ja jeg har to favoritmærker i sko

Allerførst er der naturligvis Paul Smith sko. Paul Smith er en kendt designer og alt det der, men det går jeg nu ikke så meget op i. Alt det der kendis hype er ikke lige noget for mig, så det må andre tage sig af. Men når det er sagt, så er det altså nogle fantastiske design kan kommer op med, som falder helt i min smag, og det kombineret med den høje kvalitet, gør det til et af mine favoritmærker.

Så er der naturligvis Adidas sko. Alle kender Adidas, men måske mere for de karakteristiske striber end for deres sko. Jeg ved det faktisk ikke, men jeg synes at færre er begyndt at sælge deres sko de senere år, omend at jeg stadig synes rigtig godt om dem, især til brug i forbindelse med fysisk udfoldelse.

Så ja, jeg er stor fan af både Paul Smith sko og Adidas sko, men det er der vel heller ikke noget i vejen med? Jeg synes at der her er tale om to fantastiske mærker, omend at de er meget forskellige. Jeg går meget med begge, og har gjort det længe, så de skal naturligvis have en anbefaling med på vejen.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …