Parfumer er det jeg bedst kan lide

Jeg har en fetish for parfumer, for det er simpelthen det bedste i verdenen at gå ud og købe sådan flaske ny lækker parfume, og pakke den op og dufte til den, og tage den på, og se andre lægger mærke til, at man dufter godt.

Jeg har købt parfumer til mig selv i mange år, for jeg nyder virkelig at give mig selv den gave et par gange om måneden. Folk spørger mig ofte, om jeg får brugt dem inden de bliver dårlig, men det gør jeg skam, for jeg går aldrig udenfor en dør uden at have det på.

Jeg kan også godt lide at få parfumer foræret, det er dejligt, at folk viser, at de ved, at det er noget jeg holder af at få, så et betyder da en del, at de har været ude og bruge tid på at finde en, som de synes passer godt til mig.

Jeg kn også godt lide at give parfumer som gave, men det er altid lidt svært for mig at gå ind i en butik, uden også at købe en parfume til mig selv, men jeg er blevet bedre til det. Jeg er begyndt at købe ekstra parfumer, som jeg kan give som gave, når jeg alligevel selv skal have en ny.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hårpleje
Problemer med hårtab – Hårtransplantation og en lille fedtsugning

Når man som jeg gennem længere tid nærmest har oplevet sit hår falde af i totter, som en ren Homer Simpson, så ønsker man sig ikke meget andet end at omvende processen. På den anden side så er det jo et kendt fænomen bland mænd, så måske skulle man bare …

Kosmetik
Kosmetisk tandbehandling – Det burde være et hit, i England

Hvis der er nogen, der har brug for kosmetisk tandbehandling, er det vidst englændere. De ligner jo alle sammen et tilfælde, af at tænderne er kastet ind. Naturligvis hjælper medierne heller ikke på vores opfattelse. Serier som for eksempel Family Guy portrætterer jo jævnligt briterne med helt abnorme dentale deformationer, …

Kosmetik
Brobehandling – er det ikke lige som gebis?

Min tandlæge siger at jeg skal have brobehandling, og det er jeg altså ikke helt tilfreds med. Jeg mener, jeg er jo stadig ung, og har da bestemt ikke lyst til at få gebis. Min mor havde gebis og brokkede sig altid, og ja, så kunne det altså også godt …