Paraplyer med tryk – En kæmpe reklamegave succes!

Min virksomhed havde en stand til en messe for to måneder siden. Vi gik i gang med forberedelserne allerede fra to måneder siden messen. Der en hel masse ting, der skal være styr på. F.eks. gik vi i gang med at finde ud af hvilke reklamegaver vi skulle have med til potentielle kunder til selve messen. Vi fandt frem til at vi ville dele paraplyer med tryk af vores fimalogo ud til messens deltagere.

Det var meget svært at finde frem til den rigtige reklamegave. Der er oceaner af valgmuligheder, og det har ikke været nemt at finde frem til, hvad der vil tiltrække kunderne mest og samtidig passe til firmaets budskab. Paraplyer med tryk, USB nøgler med tryk og kanvasposer med tryk, var de tre ting som vi selv syntes kunne være en god ide at have med.

Valget var i sidste ende op til mig, men jeg kunne simpelthen ikke tage beslutningen helt alene. Jeg ringede derfor til det trykkeri, vi gerne ville bruge, og de hjalp mig med at vælge den reklamegave der passede bedst til formålet. Valget blev paraplyer med tryk.

Heldigvis regnede det hele den uge messen fandt sted, så vores paraplyer med tryk var de populæreste reklamegaver man kunne få fingrene i til messen. Ikke nok med det, så har vi også fået rigtig mange henvendelser fra nogle af messens deltagere og nogle er sågar blevet kunder. Det vil jeg kalde for succes!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tryk
1
tryk på USB nøgler – Det er jo ingen nyhed men hvor bliver det lavet?

Jeg har købt et parti af disse specielle USB nøgler som er udformet som visitkort, blot en smule tykkere. Jeg tænkte at det kunne være en sjov måde at markedsføre mig selv og mit firma. Planen er jo så at jeg skal have lavet tryk på disse USB nøgler, altså …

Tøj
Nu kan man få lavet tryk på T-shirts helt efter eget hoved billigt

Jo den er god nok. Man kan faktisk få lavet tryk på T-shirts ganske billigt nu. Om det er firmalogoet, kærestens billige, et sjovt ordsprog eller hvad det nu måtte være,  er det ganske let og billigt.

Tøj
Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den …