Skattereform har ændret billedet for opsparing

Pensionsopsparing har længe været den bedste måde at have en opsparing på. Det ændrede sig dog sidste år da en ny skattereform blev vedtaget. Den har gjort det hele langt mere uoverskueligt selvom meningen med den var det stik modsatte.

Sådan går det desværre alt for tit, og som det ser ud nu er det mest fordelagtigt, at investere end at have en pension opsparing.

Grunden til dette er at aktieskatten er blevet mindre. Jeg synes det er lidt ærgerligt da det er langt nemmere for den almindelige dansker at have en pensionsopsparings end at skulle stå og spekulere i aktier.

Især efter alt den ballade med Sten Bagger, som nærmest ruinerede op til flere banker, og gjorde at mange mennesker mistede penge. Det har gjort, at jeg ikke ligefrem går og er ellevild med at investere, men langt hellere ville fortrække en normal sikker opsparing.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opsparing
Får du den rette investeringsrådgivning?

En god og kompetent investeringsrådgivning er alfa og omega for din opsparing. Det modsatte kan få fatale følger for dig og din økonomi, hvis du eksempelvis er blevet anbefalet at investere i noget, der viser sig at være direkte spildte investeringer, og der er desværre ikke meget, du kan gøre …

Opsparing
Jeg kunne få en bedre formuepleje ved at skifte bank

Jeg gik i rigtig lang tid og overvejede, om der ville være nogle fordele eller ulemper ved at skifte bank. Jeg havde gået og været utilfreds med den rådgivning, jeg fik i mit pengeinstitut, så jeg var derfor begyndt at se mig omkring efter et andet sted, jeg kunne få …