Jeg føler mig friskere i ansigtet, når jeg har brugt øjencreme

Jeg døjer med meget tør hud, og det gør, at jeg nogle gange bliver helt hvid, fordi min hud simpelthen ikke har fået fugt nok. Det er selvfølgelig ikke noget sjovt problem, så jeg går meget op i at bruge den helt rette creme, især til hænder og til ansigt. Jeg er også begyndt at bruge noget øjencreme, da huden omkring øjnene, som mange sikkert ved, er ret sart, og det gælder i særlig grad for mit vedkommende.

Der er ingen tvivl om, jeg synes, øjencreme er en fantastisk opfindelse. Jeg havde nemlig i lang tid brugt almindelig creme også til området omkring øjnene, hvilket til sidst gjorde, at det begyndte at svige en lille smule, så det var bestemt en stor lettelse, da jeg begyndte at bruge en creme, der rent faktisk var beregnet til dette område.

Jeg synes dog, det er svært at finde rundt i alle de mange forskellige former for hudpleje, der findes. Hvis man nu bare kunne lave en fælles creme, der kunne bruges til hele ansigtet, hænder og krop, ville det være meget nemmere, tænker jeg.

Jeg er dog glad for, jeg fandt noget øjencreme, som jeg bruger næsten hver anden dag. Det frisker nemlig samtidig op, og giver ansigtet optimal fugt.

Det lyder da rigtig godt, at du er begyndt at bruge øjencreme, for det hjælper, som du ved, rigtig meget på huden og giver rigtig god fugt. Jeg bruger det selv hver dag, og det tror jeg altså også sagtens, at du kan gøre.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …

Hudpleje
Gavekort – botox, penisforstørrelse eller hageforstørrelse?

Jeg har fået et gavekort af en lidt speciel størrelse, nemlig et gavekort til en plastikkirurg, men jeg har dog svært ved at vælge, om jeg skal have botox for pengene, eller om jeg skal lægge lidt til og få en hageforstørrelse. Jeg har længe gået og tænkte på, at …

Hudpleje
Hudpleje – Hvilke produkter er bedst til din hudtype?

Jeg elsker, når jeg har købt nye cremer og sådan noget til min hudpleje. Jeg går nemlig meget op i at holde min hud sund og ren, og jeg elsker at prøve nye produkter for at se, hvordan de virker. Jeg har desværre tendens til at få meget uren hud, …