Mine forældre burde virkelig få sig et nyt tag

Jeg har længe plaget mine forældre, at de skulle til at få sig et nyt tag. Deres nuværende er både slidt og gammelt. Min storebror siger går så vidt, at han tit siger, at det er grimt som arvesynden, og det har altid fået mig til at smile.

Et nyt tag ville virkelig shine deres ellers meget flotte hus, og de har virkelig gjort meget ud af beplantningen, og sørger altid for at holde det godt. På nær deres tag altså.

Min mor er egentlig enig med mig, og det er mere min far der skal have lidt mere overtalelse. Han kan godt være lidt nærig, eller som han siger, påholden. Jeg kan dog fornemme at vi er ved at få ham helt overtalt, og der går nok ikke længe før at de endelig skiller sig af med det gamle.

Han vil allerhøjest gå med til en renovering i stedet for at få et nyt tag. Men som jeg ser det, så skal der virkelig lægges knofedt i det før, at det bliver halv så flot som nye tag.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.

Hus og Have
Ejendomsservice i København – så blev det min tur

Nu har jeg drevet virksomhed i mange år, og idet jeg også bor i hus derhjemme, så er jeg begyndt at blive en lille smule træt af at gøre rent og holde hus pænt også, så derfor har jeg nu valgt at benytte mig af ejendomsservice i København.