Min storebror har fået nyt badeværelse

Min storebror har lige fået lavet nyt badeværelse. Noget som han havde haft lyst til igennem en længere periode. Han havde dog hverken tid, penge eller overskud til det. Så det er dejligt at han nu endelig har fået det gjort.

Hans gamle var godt nok heller ikke noget at råbe hurra for. Det værste var næsten at resten af hans hus er fyldt med nye møbler og nymalet så det at få et nyt badeværelse har virkelig gjort en stor ting for helhedsindtrykket.

Man blev jo nærmest skræmt væk når man trådte ind på hans gamle badeværelse. Blandt andet var brusekabinen ikke lukket af så efter man havde været i bad var der vand overalt, og det vand skulle jo fjernes hver eneste gang at man havde været i bad.

Det kan jeg sagtens forstille mig har været frustrerende, især når man har travlt om morgenen. Så ville jeg personligt også bande det langt væk og spare sammen til et nyt badeværelse. Det blev da også fejret helt ekstraordinært meget da det endelig var helt færdigt. Dejligt at se min storebror så glad.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.

Hus og Have
Ejendomsservice i København – så blev det min tur

Nu har jeg drevet virksomhed i mange år, og idet jeg også bor i hus derhjemme, så er jeg begyndt at blive en lille smule træt af at gøre rent og holde hus pænt også, så derfor har jeg nu valgt at benytte mig af ejendomsservice i København.