Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Vi har faktisk altid købt tøj fra Fristads Kansas, da vi hidtil har ment, at det var denne producent, der havde den højeste kvalitet til den billigste pris, og vores medarbejdere har da også været rigtig glade for tøjet. Nu er sagen så bare den, at vi har fået mulighed for at prøve at købe noget arbejdstøj fra Mascot, som også er en meget anerkendt producent af arbejdstøj. De har altid været med i kapløbet, men nu er de ved at hale ind på Fristads Kansas, så jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skal bestille tøj fra Fristads Kansas, som jeg plejer, eller om jeg skal prøve noget nyt og prøve at bestille tøjet fra Mascot?

Jeg har selvfølgelig spurgt de medarbejdere, der rent faktisk skal gå med tøjet til hverdag, og her er vandene delt, så det blev jeg ikke meget klogere af. Nu har jeg dog truffet en beslutning, og det bliver derfor sådan, at jeg både bestiller noget tøj fra Mascot OG Fristads Kansas, så der er lidt til enhver smag. Heldigvis har jeg fundet en forhandler, der både forhandler arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas, så det hele kan købes samme sted.

Hvad synes du om mit valg? Er det det rigtige at gøre, eller skulle jeg have truffet en anden beslutning?

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …

Tøj
Mine nye og fine linersokker reddede min hund fra at kaste op igen

Jeg er en af de typer, der godt kan lide at gå lange ture med min hund. Det er et fantastisk væsen, og den er næsten lige så klog som et menneske. Sådan er min hund i hvert fald. Den er bare den bedste. Problemet ved at gå så lange …