Næste weekend skal jeg i gang med en hel ny boligindretning

Jeg sidder her og er ved at være en lille smule træt at mit værelse, så jeg tænkte på, om der er nogen, der kender nogle gode hjemmesider, der handler om boligindretning, så jeg kunne få nogle gode ideer til hvordan, jeg skal lave om herinde.

Jeg kunne godt tænke mig at lave noget ved mine møbler, og mine forældre har givet mig lov til at male mine møbler, hvis jeg bare gør det i vores bryggers. Så jeg glæder mig meget til weekenden, hvor jeg skal re-dekorere hele mit værelse.

Det sker måske lidt tit, at jeg bliver træt af min boligindretning, og jeg plejer at løse det ved at rykke lidt rundt på mine møbler, men nu vil jeg gerne gøre endnu mere ved det, så jeg kan komme til at bo lidt mere spændende.

Jeg er rigtig glad for at mine forældre giver mig lov til at gøre hvad jeg vil med mit værelse. Jeg blev helt overrasket over, at de ville give mig lov til at male møbler og gå så meget amok med boligindretning. Jeg har allerede en idé om, hvordan mit nye værelse skal se ud nu.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.