Vi søger ny og billig webhosting til firmaets hjemmeside

Min arbejdsplads er desværre blevet temmelig utilfredse med dem, der udbyder webhotellet til vores nuværende hjemmeside, fordi servicen er alt for lav i forhold til prisen. Vi har desuden også betalt for alt for meget plads, som vi ikke har brug for. Vi skal derfor meget snart have fundet en ny og gerne billig webhosting til vores hjemmeside.

Det er mig, der er blevet sat til at finde en ny og billig webhosting, og jeg er selvfølgelig blevet bed om at finde en udbyder, der er billig, og som har en god kundeservice. I forbindelse med at vi skal have ny host til siden, vil vi samtidig gerne have lavet en ny og flottere hjemmeside til firmaet. Vi har dog desværre ikke råd til at betale en webdesigner og en webmaster for at designe og vedligeholde siden p.t.

 Derfor vil vi gerne finde en udbyder, der tilbyder billig webhosting med et cms-system eller lignende, så vi selv kan finde ud af at opdatere og vedligeholde hjemmesiden på en nem måde og som også har en god service, så vi kan blive guidet igennem, hvis vi skulle få nogle problemer.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Webhotel & webhosting
Google Adwords er hamrende smart, men hvordan virker det egentlig?

Jeg er indehaver af denne her fantastiske hjemmeside, som i flere år har haft pæn succes, og en stor brugerskare. Det er jeg naturligvis rigtig glad for. Det er jo altid rart når ens hårde arbejde bærer frugt. Jeg kunne dog også godt tænke mig at der kom en lille …