Narkose tandbehandling vs. hypnose i et program om tandlægeskræk

Jeg så et program på Tv2 for noget tid siden, som handlede om overnaturlige eller udokumenterede behandlingsmetoder og så medicinsk behandling. Der var to mænd, der havde lidt af tandlægeskræk, siden de var 10 og 8, og nu skulle de to prøve at se, om de hver især kunne gennemføre en tandrensning med narkose tandbehandling og hypnose som den anden slags narkose.

Ham der fik narkose tandbehandling havde slet ingen problemer undervejs. Han var meget nervøs først, det var nok mest psykisk, men han slappede helt af under behandlingen, og var vel sådan set kureret bagefter. Han skal så nok bare også være i narkose fremover, kan man forestille sig.

Ham der ikke fik narkose tandbehandling, men kun hypnose klarede sig også okay. Men de havde meget svært ved at få ham til at slappe af, han havde vist også nogle ret store traumer fra da han var lille, noget med en stifttand eller rodbehandling eller et eller andet.

Efter programmet konkluderede de to mænd selv på deres behandling. Ham der havde fået narkose tandbehandling var helt tilfreds, ham med hypnosen var mere skeptisk og ville godt lige prøve narkosen, før han kunne bestemme sig for, hvad han foretrak af de to muligheder.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tandlæge
Hvis du oplever tandpine – så læs med her

Selvom man i Danmark er blevet meget bedre til at passe på sine tænder, så er der stadig mange personer, som oplever tandpine. Man lever generelt sundere, og tandlægerne er meget opmærksomme på, at man skal passe på sine tænder fra barnsben af og op igennem ens ungdomsår. Det er …

Tandlæge
Dygtig tandlæge med tandklinik i Hellerup

Har man problemer med tænderne, er det en god ide at se sig om efter en tandlæge. Bor man i Storkøbenhavn, kan det være, at man skal se sig om efter en tandklinik i Hellerup. En tandklinik i Hellerup som eksempelvis Tandklinikken.biz På denne tandklinik i Hellerup er personalet eksperter …

Tandlæge
2
En kronebehandling og nye implantater er hvad morgendagen byder på

Her i weekenden knækkede jeg desværre en krone, så her i morgen skal jeg til tandlægen og have lavet en kronebehandling, og samtidig skal jeg også have nogle nye implantater.