Hvor finder jeg mobil bredbånd til mine togture?

Da jeg rejser meget med tog i løbet af en måned, og jeg ikke altid er helt tilfreds med det trådløse net, der er i toget på rejsen, har jeg i et stykke tid gået og overvejet, om jeg skulle investere i mobil bredbånd i stedet for. Jeg ved godt, at jeg ikke altid kan være sikker på at signalet er lige godt, men jeg synes ikke, det er så fedt at skulle betale for brug af internet, hver gang, jeg vil tjekke en lille ting på nettet, så det er i hvert fald værd at undersøge, om jeg kan finde noget billigt mobilt net.

Derfor sidder jeg nu og leder efter priser på mobil bredbånd, og jeg vil selvfølgelig også gerne vide lidt om, hvad der anbefales med hensyn til hastighed og så videre. Jeg ved endnu ikke, om jeg kun vil komme til at bruge internettet i toget, eller om jeg vil lade det erstatte det internet, jeg har herhjemme. En af mine venner har faktisk kun mobilt internet via usb-modem, og det fungerer rigtig godt, siger han. Han kan tage hvor hen han vil, og behøver ikke at spekulere på, om der findes wi fi, trådløs adgang til nettet, der hvor han er. Det må alligevel være rart at kunne komme på nettet over alt, tænker jeg.

Jeg håber i hvert fald, jeg kan finde mobil bredbånd til en rimelig god pris, så jeg kan komme på nettet, når jeg rejser. Så må jeg overveje, om jeg skal nøjes med det mobile internet, eller om jeg bare skal nøjes med at bruge det på mine togture. Jeg har set, at man kan få et usb-modem, hvor man kun betaler for sit forbrug, og det er vist billigere end det, de tilbyder i toget, så vidt jeg lige kan regne ud.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brændsel
Biobrændsel – Jeg køber altid mine træpiller online og det er altså et hit

Jeg bekymrer mig meget om vores miljø, og køber derfor altid biobrændsel som træpiller online. Det helt skøre er, at det rent faktisk er billigere end normalt brændsel – især i det lange løb, så hvorfor det ikke på det nærmeste er lovpligtigt går over min forstand.

Business og ledelse
Service level management og performance analysis

Jeg var til en lille familieting forleden dag, hvor vi fik noget god mad, lidt at drikke og alt sådan noget. Det var jo sådan set meget hyggeligt, men det hører med til historien at stort set alle tilstedeværende er ingeniører, programmører eller lignende, og det gik jo ikke længe …

Internet
Performance optimization der giver dig langt bedre management

Med en solid performance optimization er det muligt at lokalisere flaskehals problemer i virksomhedens IT software, vel og mærket før de opstår og inden systemet måske bliver ustabilt. Som en moderne virksomhed er det vitalt at have et IT system der er pålideligt og som leverer den hurtigst mulige omsætningshastighed …