Min yndlingssport er Zumba dans

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har været vild med at danse, og da Zumba kom frem for et par år siden, så blev jeg fuldstændig bidt af det. Man føler sig bare så fri og ubekymret, når man danser, og man har slet ikke tid til at kigge på de andre, mens man danser. Så der er ingen, der opdager, hvis man tager et forkert trin eller ser sjov ud. Det er så skønt – vi er alle i samme båd.

Ved siden af mine zumba timer løber jeg lidt ture og styrketræner også et par timer om ugen, men det er når jeg danser, at jeg har det sjovest. Det er der, jeg glemmer tid og sted.

Hvad er jeres yndlingssport?

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dart
Fra dengang til nu – historien om dart og dart udstyr

Historien om dart Ved tanke på dartspillets grundlæggende regler og elementer kan man undre sig over hvordan dart er opstået tilbage i historien. I litteraturen hersker der til dels uenighed omkring dette spørgsmål, men meget tyder på at dart blev udviklet i middelalderen af bueskyttere. Præcisionsskydning har eksisteret i mange …