Stor kærlighed for militærtøj & action

Jeg har altid godt kunne lide militærtøj og action. Jeg elsker simpelthen stilen. Men det er selvfølgelig ikke noget man kan gå i til hverdag. Heldigvis findes der hverdagstøj, der er inspireret af armytøj.

Jeg havde som barn militærtøj som udklædningstøj. Jeg havde fået det til fastelavn, men jeg var simpelthen så glad for det, at jeg tog det på hverdag, når jeg kom hjem fra skole. Til sidst voksede jeg ud af det, og indså at jeg var blevet for gammel til at klæde mig ud. Jeg var begyndt at lege med mine kammerater i fritiden, og det var ikke fedt at være den eneste, der var klædt ud.

Jeg har ikke haft militærtøj på siden, men nu køber jeg tøj med army stil, og jeg har fundet en udmærket webshop, der sælger alle mine favorit mærker.

Der er godt nok mange militær ting på webshoppen, og jeg har desværre ikke kunne lade være med at købe noget af det, selvom jeg nok aldrig kommer til at bruge det.

Jeg har fået en rigtig god idé; Jeg vil spørge mine kammerater om de har lyst til at tage på en overlevelsestur, hvor vi kan have militærtema, og leve militærlivet så meget ud som muligt. Det kunne godt nok være skægt, men der skal meget overtalelse til.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …

Mode
Kjoler og online mode er kommet for at blive

Et marked der bare vokser og vokser er helt klart muligheden for at købe modetøj online. Den online mode er helt sikkert kommet for at blive, og det giver dig som bruger af modetøj rigelige muligheder til at købe lækkert tøj via nettet.