Min far har også en militær t-shirt

Min far har lige købt en herre fed militær t-shirt fra en webshop. Det er første gang at han har noget tøj som jeg gerne vil have og godt kan finde på at gå i. Jeg ved ikke hvordan og hvorfor han lige pludselig er blevet så hip – men jeg kan lide det.

Jeg har spurgt ham, hvor han har købt hans fede militær t-shirt fra. Jeg var bange for at han skulle henvise mig til en af de fancy schmancy webshops som jeg slet ikke har råd til at shoppe fra. I ved, sådan nogle slags som kun rige fædre shopper fra. Til min store overraskelse var det en ret billig webshop. Jeg fik i hvert fald råd til at købe hele tre t-shirts.

Jeg overvejede på et tidspunkt at købe den samme militær t-shirt som min fars, men det lod jeg alligevel vær med, for fandt så mange andre fede t-shirts som jeg også gerne ville have! Det er klart en webshop jeg vil anbefale mænd der godt kan lide armystilen.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …

Mode
Kjoler og online mode er kommet for at blive

Et marked der bare vokser og vokser er helt klart muligheden for at købe modetøj online. Den online mode er helt sikkert kommet for at blive, og det giver dig som bruger af modetøj rigelige muligheder til at købe lækkert tøj via nettet.