Min mand har alt for mange skjorter, der fylder op i hans skab

Det sker nok yderst sjældent, at mænd bruger mere skabsplads end konen eller kæresten, og jeg tror heller ikke, det er normalt, at han er nødt til at bruge noget af hendes plads i skabet, for at få plads til tøjet. Ikke desto mindre er det sådan, det er her.

Min mand har alt for mange skjorter, og mange af dem er ikke pakket ud endnu. De fylder efterhånden rigtig godt op i hans skab, og indtil for nylig også i mit, indtil jeg kom dem i kasser, som de nu ligger i. Jeg har spurgt ham, om vi skulle aflevere nogle til genbrug, men vi har ikke fået taget os sammen.

Samlingen af skjorter bliver kun større og større. Min mand er sådan en ‘manden der har alt’-type, så hver jul og fødselsdag kommer hans forældre med nye skjorter til ham, og vi nænner selvfølgelig ikke at sige til dem, at han ønsker sig noget andet.

Og for at det ikke skal være løgn, så modtager han også en stor kasse fra sit firma med tøj i en gang om året, hvor der er rigtig mange skjorter. Jeg håber, vi snart får taget os sammen, og får afleveret en masse til genbrugsen.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …