Mine nye og fine linersokker reddede min hund fra at kaste op igen

Jeg er en af de typer, der godt kan lide at gå lange ture med min hund. Det er et fantastisk væsen, og den er næsten lige så klog som et menneske. Sådan er min hund i hvert fald. Den er bare den bedste. Problemet ved at gå så lange ture, er, at mine fødder bliver så svedige. Men så fandt jeg nogle linersokker.

Det hele startede med, at jeg var ude og gå en tur med min elskede hund, da den begyndte at gø af mine fødder. Jeg forstod ikke helt, hvad der var galt, før den kastede op. Jeg tog mine sko af og prøvede at lugte til dem selv. De stank. Meget slemt. Jeg ringede til min ven, som anbefalede mig at købe linersokker.

De skulle være mega fancy og tynde. Det var noget med, at de transporterede sveden fra fødderne og ud gennem sokken, så mine fødder slap for al den fugtighed. Linersokker var mit svar på det hele. Men jeg kunne jo ikke slippe min hund ude af syne i så mange timer, hvis jeg skulle ud og lede efter sådan nogle.

Jeg fjernede min hunds opkast og gik hjem. Jeg tog mine sko af og smed dem ud. Jeg kunne altid købe nogle nye. Men tænkt at de her gamle var ødelagt af mine svedige fødder. Jeg ringede til min ven og bad ham om at bestille sådan nogle linersokker til mig, da jeg ikke selv ejede en computer eller en smartphone til at kunne gå på nettet.

Dagen efter gik jeg endnu en tur med min hund. Den var meget gladere i dag, efter jeg fik smidt de gamle sko ud. Jeg gik over til min ven, for at se om han havde modtaget mine linersokker.

Det havde han. Jeg betalte ham og tog min pakke med linersokker. Jeg skyndte mig hjem, så min hund nærmest var ved at blive kvalt. Så stærkt gik jeg. Jeg orkede ikke at trække min hund hele vejen, så jeg samlede den op og begyndte at løbe.

Jeg smadrede min dør op og smed hunden fra mig. Jeg åbnede min skuffe og hev en saks frem for at klippe tapen af boksen. Disse linersokker var så lette og bløde. Jeg sparkede mine sko og uldstrømper af for at tage de nye og lette sokker på.

Jeg tror aldrig jeg havde haft sådan en dejlig fornemmelse i mine fødder før. Nu måtte jeg ud og gå igen for at få afprøvet mine nye linersokker. Min hund blev hevet med. Den har ikke kastet op siden.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …