Lavera hudpleje – til dig der vil undgå allergi

For blot 3 år siden fik jeg parfumeallergi. Jeg har fået at vide at det er blevet fremprovokeret af alle de syntetiske stoffer som parfume, som vi omringet af. Jeg blev derfor nødt til at skifte alle mine hudplejeprodukter og kosmetik ud med andre produkter som ikke indeholder parfume. I dag bruger jeg Lavera hudpleje.

Det ærgrer mig slet ikke, at jeg er blevet nødt til at bruge Lavera hudpleje, for jeg er helt vild med den effekt produkterne har på min hud. Det ærgrer mig til gengæld at jeg ikke var opmærksom på at parfumeholdige produkter fremkalder allergi, inden det blev for sent.

Jeg har en datter på 15 år som også går meget op i hudpleje. Hun bruger meget tid på at pleje sin hud og går meget op i at spise sundt også. Hun er så klog at vælge at bruge Lavera hudpleje, for at undgå at ende ude i samme allergi som mig. Men der er mange andre fordel ved Lavera produkterne, som jeg slet ikke har tid til at remse op her.

Jeg ved godt at det også bliver sagt rigtig meget i f.eks. vaskepulver-reklamer osv. osv., men det er altså enormt vigtig at gå op i hvad man smører sin hud ind i ellers ender du med at få samme irriterende hudsygdom som mig!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hudpleje
Brug Udos Choice, som indeholder en masse essentielle ingredienser, i din mad

Man hører folk sige, at man skal passe på med madolie i sin mad – blandt andet grundet indholdet af fedtsyrer, som kan fede og øge vægten. Men madolie er også sundt og godt for kroppen. Og man kan bruge forskellige madolier til forskellige ting. Netop fordi de forskellige olier …

Hudpleje
Gavekort – botox, penisforstørrelse eller hageforstørrelse?

Jeg har fået et gavekort af en lidt speciel størrelse, nemlig et gavekort til en plastikkirurg, men jeg har dog svært ved at vælge, om jeg skal have botox for pengene, eller om jeg skal lægge lidt til og få en hageforstørrelse. Jeg har længe gået og tænkte på, at …

Hudpleje
Hudpleje – Hvilke produkter er bedst til din hudtype?

Jeg elsker, når jeg har købt nye cremer og sådan noget til min hudpleje. Jeg går nemlig meget op i at holde min hud sund og ren, og jeg elsker at prøve nye produkter for at se, hvordan de virker. Jeg har desværre tendens til at få meget uren hud, …