Læs med hvis du ikke kender en god indisk restaurant

Restaurant

Hvis du i de nærmeste dage, for eksempel her i weekenden, ud og spise, så kan du med fordel prøve en god indisk restaurant. Det bliver en smagsoplevelse, som du sent vil glemme, specielt hvis du er glad for krydderiet og stærk mad. En god indisk restaurant sætter med deres autentiske retter dine smagsløje på en rejse, som kan få dig til at føle, at du sidder i Indien og spiser.

Lyder en god indisk restaurant, som du bare må prøve, så kan du booke et bord på Kashmir Restaurant i København. Da denne restaurant er over 30 år gammel, var de en af pionererene inden for det indiske køkken i Danmark. De byder på en autentisk atmosfære og indisk mad med et skandinavisk præg, så den passer perfekt til de danske smagsløje. På en god indisk restaurant som denne serveres en række traditionelle retter såsom tandoori, butter chicken, lam i karry m.v. Restaurantens passionerede kokke tilbereder deres lækre indiske retter fra bunden og benytter massere af gode ingredienser og friske krydderurter.

Kashmir restaurant ypperste opgave er at levere oplevelser, som er præget af kvalitet og fremragende service. Dette er en af grundene til, at Politikken har givet restauranten 4 kokkehuer i generen. Har du ikke lyst til at tage på en god indisk restaurant, men vil hellere spise hjemme, tilbyder Kashmir også take-away, så du kan få følelsen af Indien hjemme i spisestuen. Det er dejlig nemt, da man kan bestille sammensatte menuer, hvor muligheden for at smage adskillige forskellige indiske retter fra det klassiske køkken.

Har du lyst til at vide mere om en god indisk restaurant, så kan du ringe på 35 43 43 73 og høre mere. Derudover kan du gå ind på deres hjemmeside og læse mere om restauranten.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Frokost
Indisk restaurant i København? Prøv den her

Leder du efter en indisk restaurant i København? Er du træt af at spise det samme dag ud og dag ind. Der findes et lækkert indisk madsted gemt væk i Hovedstadens travle, nymoderne in-sted, der giver en indisk gourmetoplevelse ud over alle grænser – men bestil i god tid, hvis …

Restaurant
Indisk take away i København for alle der er sultne

De fleste af os har prøvet, at vi i løbet af dagen ikke har en ide om, hvad vi skal spise til aftensmad. Det er et meget normalt problem, for der kan være meget og lidt at vælge imellem. Har man lyst til almindelig dansk mad, måske er det mad …